Thursday, December 17, 2015

sardin puff guna paratha


Hermiza Mohd Yusof feeling excited.
2nd time buat sardin puff guna paratha...sblum ni buat yg besa2, belah 2 jer..ni saje test potong 8 mcm pizza.. skali gigit jer...crunchy! Urmmm..yummy!
P/s:abaikan isi yg keluar2 tu..sy newbie...resepi dr group ni juge...halal yer resepi mudah ni...

Hermiza Mohd Yusof sardin (telah d asingkan drpd airnye)
bawang merah (cincang halus)
cili padi dicincang halus (ikut suke)
*gaulkan semua bhn...
Kemudian kulit paratha d potong 2..klu resepi atas ni d potong 8...mcm potong kek@pizza..isikan sardin td...boleh tmbhkn cheezy mozarella(xnk pun xpe)...kemudian d gulung...sapukan kuning telu d atasnye...
Bakar dgn suhu 180° selame 10 minit@sehingga msk rangup..

Siti Norulhuda Ibrahim Gulung dr atas ye...bukn dr muncung
LikeReply4 hrs
Hermiza Mohd Yusof Aah kak...dr atas...sardin sket jer..klu x nnti melimpah2..

No comments:

Post a Comment